Logo  
 

Diessenseweg 34
5081 AJ Hilvarenbeek
T: 013 5051614
info@de-posthoorn.nl

Feesten bij gasterij de Posthoorn

Het café  

Ook voor uw feesten bent u bij Gasterij de Posthoorn op de juiste plaats. Uw personeelsfeest, familiefeest, jubileum of verjaardag krijgt de juiste sfeer in onze zaal.

De ruimte:
De zaal heeft een eigen bar zodat de bediening snel en correct is. Vanuit de professionele keuken worden niet alleen warme en koude buffetten geserveerd maar ook borrelhapjes om het uw gasten helemaal naar de zin te maken.
De capaciteit van de zaal is 100 personen, waardoor de gezelligheid behouden blijft.

Alléén de zaal huren:
De feestzaal is ook afzonderlijk te huur. Daarbij zorgt u zelf voor de hapjes en de drankjes en wij stellen de zaal ter beschikking. Op uw verzoek verzorgen we ook een gedeelte van uw feestavond. We zijn flexibel!

De bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van Gasterij de Posthoorn is ideaal: vanuit de richting Tilburg houdt u de richting 'Hilvarenbeek' aan en bij het binnenrijden van de bebouwde kom bent u al bij ons in de straat. De aparte ingang van de zaal zorgt ervoor dat u en uw gasten een eigen privé-sfeer hebben.

De prijzen:
Samen met u stellen we de inhoud van de dag of de avond vast. Dat betekent dus dat u zelf de prijs in de hand heeft en niet achteraf voor verrassingen komt te staan.
Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via de telefoon of via ons contactformulier.

Naar het biljart    
 

 

 

buffet

buffet

buffet

buffet

Feesten!

 

 

 

 

 

 

 

       
       
       
       

Telefoon de Posthoorn:
013-5051614